Nieuwbouwprojecten

Bij SLG Property combineren we jarenlange ervaring, professionalisme en een persoonlijke benadering om zodoende uw aankoop in Spanje succesvol en stressvrij laten verlopen. Inmiddels is de crisis al ruime tijd voorbij en zijn de eerste nieuwbouwprojecten aan de Costa del Sol weer van start gegaan. Sinds het begin van de crisis in 2008 werd hier aan de Costa del Sol bijna 7 jaar niets meer gebouwd. Hiermee is een gebrek ontstaan aan nieuwe- en moderne bouw die aan de bouwvoorschriften van Brussel (2012) voldoet. De vraag naar nieuwe woningen is groot. 

Gedurende de bouwfase verhogen de projectbeheerders de prijzen gemiddeld 10 à 30% van de aankoopprijs. Alle klanten die in de afgelopen 18 maanden van tekening kochten hebben met dergelijke prijsstijgingen te maken had en daarmee levert de aankoop van een gloednieuwe woning nieuwbouw het meeste rendement op. De voordelen van nieuwbouw van tekening zijn:

  • u bent de eerste eigenaar
  • meest recente bouw- en energiecertificaten
  • 10 tot 30% rendement gedurende de bouwperiode
  • aanbetaling van 30% (inclusief bankgarantie) gedurende de bouwfase en 70% bij oplevering
  • beter verkoopbaar of verhuurbaar in de toekomst
  • bouwgarantie gedurende de eerste 10 jaar

In de huidige markt specialiseren wij ons in het vinden van nieuwbouw(projecten). Op deze site vindt u dan ook het grootste overzicht van alle projecten in heel de Costa del Sol.


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x