Te koop Halfvrijstaand Costa Del Sol Nueva Andalucía € 4.495.000,-

Nueva Andalucía

Vanaf € 4.495.000,-

BESCHRIJVING

LAATSTE EENHEID! Nieuw gebouwde halfvrijstaande villa te koop in Nueva Andalucia. Gelegen in een omheind complex, op het zuidoosten met uitzicht op La Concha en het gemeenschappelijk zwembad. Prachtig afgewerkte woning met unieke eigenschappen zoals stijlvolle moderne glazen wijnkelders - een opvallend designelement tussen keuken en woonkamer - en fantastische dakterrassen met 8×3 meter infinity zoutwaterzwembaden voor de ultieme Marbella lifestyle. Het prachtige pand is ontworpen met het oog op levensstijl, waardoor het ideaal is voor een comfortabel, luxueus gezinsleven en stijlvol, verfijnd amusement in een uniek mooie omgeving. Het laatste pand is ontworpen met speciale functies die u nergens anders in deze prijsklasse zult vinden, en biedt de ideale mix van verfijning binnen een veilige, 24-uurs gated community die privé is en toch dicht bij alle voorzieningen. Het project onderscheidt zich van de rest omdat we niet volgen, maar huizen ontwerpen die uniek zijn door harder te werken aan het vinden van materialen, details en decoratieve elementen, evenals praktische oplossingen die meer bieden. Je kunt het hele huis besturen met het verbeterde smart home-systeem.

Responsive image
195m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes
Responsive image
195m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes

Slaapkamers: 4

Badkamers: 4

Woonoppervlak: 195m²

Leefruimte: 489m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: yes

Bouwjaar: 2021

Verdieping: Ja

GEBIED
24 uur bewaking 5-10 minuten van golfbaan 5-10 minuten van winkels Airconditioning Warm/Koud Automatische entree Automatic garage door Automatisch irrigatiesysteem Constructie van hoog niveau Dubbele beglazing (Climalit) In de buurt van voorzieningen Eigentijdse stijl Gelegen nabij golfterrein Scholen in de nabijheid Tennisbanen dichtbij Dubbele beglazing Kleedkamer En suite badkamer Uitstekende conditie Exclusief project Open haard Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Moderne stijl Uitzicht op bergen Uitzicht op zee Lift

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x