Te koop Appartement-Duplex Costa Del Sol Golden Mile € 2.350.000,-

Golden Mile

Vanaf € 2.350.000,-

BESCHRIJVING

Eigentijds duplex appartement te koop in Marbella Golden Mile. Dit luxe appartement heeft een licht, modern interieur dat moeiteloos leidt naar het uitgestrekte terras, met uitzicht op de verzorgde tuinen en een onberispelijk uitzicht op het complex. Het eerste niveau bestaat uit 3 op maat ontworpen slaapkamers, elk met hun eigen badkamer, terwijl het lagere niveau een ruim entertainmentniveau biedt met een tv-kamer en een cocktailbar. De prachtige duplex bevindt zich in een nieuw gebouwd complex in resortstijl met een op maat gemaakt ontwerp, met enkele van de meest exclusieve en uitzonderlijke voorzieningen, zoals een fitnessruimte, een spa en sociale ruimtes, en ligt binnen enkele minuten van het Puente Romano Resort en het strand.

Responsive image
374m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes
Responsive image
374m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes

Slaapkamers: 4

Badkamers: 4

Woonoppervlak: 374m²

Leefruimte: 374m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2021

Verdieping: Ja

GEBIED
Eigentijdse stijl Moderne stijl Afgesloten complex Ruime accommodatie Spa Automatic garage door Automatische entree 2 Parkeerplaatsen 5-10 minuten van winkels 5-10 minuten van golfbaan Airconditioning Warm/Koud Dicht bij scholen In de buurt van voorzieningen Scholen in de nabijheid Gelegen nabij golfterrein Eetzaal Dubbele beglazing En suite badkamer Uitstekende conditie Exclusief project Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Intelligent systeem Aangelegde tuin Woonkamer Zitkamer met eethoek Luxe accessoires Vele speciale voorzieningen Uitzicht op bergen Prestigieuze zone Top lokatie Shutters Smooth walls Stijlvolle accommodatie Entree met video systeem Op loopafstand van restaurants Op loopafstand van cafes

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x