Te koop Duplex penthouse Costa Del Sol Mijas Costa € 635.000,-

Mijas Costa

Vanaf € 635.000,-

BESCHRIJVING

Laatste Frontline Golf Penthouses Beschikbaar met 3 slaapkamers Golf & Zeezicht. Nieuwe ontwikkeling van eerstelijns golfappartementen in Mijas Costa, Costa del Sol. De luxe penthouses hebben privézwembaden, een gemeenschappelijk wellnesscentrum met een fitnessruimte, een sauna en een jacuzzi, allemaal in verzorgde tuinen. In deze omheinde, beveiligde gemeenschap hebben alle appartementen uitzicht over de golfbanen van dit resort. De ontwikkeling is omgeven door golf in drie richtingen. Naast golf hebben de appartementen uitzicht over de zee en de bergen met op de berghelling het dorp Mijas. Door de hoge ligging weet je zeker dat zon en zee gegarandeerd zijn. Deze ontwikkeling omvat 54 lichte, ruime en moderne appartementen met 2 en 3 slaapkamers en penthouses. De penthouses met 3 slaapkamers hebben standaard een eigen dompelbad op het dak en 2 parkeerplaatsen. Deze ontwikkeling biedt een hoge mate van privacy met ruime binnenaccommodaties en even ruime buitenruimtes. Alle appartementen en penthouses zijn ontworpen met lichte, royale woonkamers, open keukens met ontbijtbar en grote slaapkamers. De badkamers hebben moderne designkwaliteiten. De ontwikkeling biedt een groot buitenzwembad met zout water met toegang tot het strand, en sommige penthouses hebben een privézwembad op het terras. Elke woning heeft een individuele berging en een ondergrondse parkeergarage.

Responsive image
203m²
Responsive image
3
Responsive image
2
Responsive image
yes
Responsive image
203m²
Responsive image
3
Responsive image
2
Responsive image
yes

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Woonoppervlak: 203m²

Leefruimte: 203m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: yes

Bouwjaar: 2021

Verdieping: Ja

GEBIED
5-10 minuten van golfbaan Airconditioning Warm/Koud Gemeenschappelijk gymlokaal Gemeenschappelijk zwembad Eigentijdse stijl Gelegen nabij golfterrein Tennisbanen dichtbij Dubbele beglazing Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Direct aan golfbaan Complete badkamer Afgesloten complex Moderne stijl Pas gebouwd Nieuwe badkamers Penthouse Privé zwembad Privé terras Uitzicht op zee Solarium en Jacuzzi Lift Garage Automatic garage door Ready to move in Entree met video systeem

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Penthouse Costa Del Sol Calanova Golf € 645.000,-

Prijs € 645.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Penthouse Costa Del Sol La Cala Golf € 575.000,-

Prijs € 575.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Penthouse Costa Del Sol Casares € 620.000,-

Prijs € 620.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Penthouse Costa Del Sol Alcaidesa € 546.000,-

Prijs € 546.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x