Te koop Appartement Costa Del Sol Los Monteros € 1.055.000,-

Los Monteros

Vanaf € 1.055.000,-

BESCHRIJVING

PRE LANCERING - FASE 1 Gelegen op de eerste lijn van Santa Clara Golf met uitzicht op de 14 fairway. In totaal 104 woningen met drie en vier slaapkamers zullen uw verwachtingen overtreffen en uw droom vervullen om de beste tijden op de best mogelijke locatie te leven. Santa Clara Living is gelegen in het oostelijke deel van Marbella, op slechts een paar kilometer van de ingang van de stad. Fantastische golfcomplexen, eersteklas onderwijs- en gezondheidsfaciliteiten en ongetwijfeld de beste stranden van Marbella. Deze bevoorrechte locatie geeft u toegang tot een grote verscheidenheid aan restaurants, strandclubs en recreatiecentra binnen een straal van 10 minuten. Santa Clara Living heeft directe toegang tot snelwegen (A-7 en AP-7) die u naar Marbella en Puerto Banús, een verscheidenheid aan golfbanen en de rest van de steden aan de Costa del Sol brengen. Regionale luchthavens in Málaga en Gibraltar bieden snelle en gemakkelijke verbindingen naar bestemmingen over de hele wereld. Geniet van een bruisende woonwijk vol kansen. Dit perfect gepositioneerde complex is ontworpen om een ​​gevoel van ontspanning te bieden in een open ruimte. Eigenschappen bieden een keuze aan weergaven; u kunt genieten van de lange zomeravonden in woningen op de begane grond met grote terrassen en spectaculaire tuinen of spectaculaire penthouse-appartementen met een adembenemend panoramisch uitzicht over de golfbaan en de omgeving. Eigentijds design en hoge kwaliteit in een omheinde eerstelijns golfontwikkeling met prachtig aangelegde tuinen met eeuwenoude pijnbomen en grote buitenruimtes voor gezinsplezier met het hoogst mogelijke niveau van privacy. De moderne en stijlvolle sport- en recreatiefaciliteiten in het hart van Santa Clara Homes zullen ongetwijfeld een groot deel van uw tijd in beslag nemen. Maar het gaat niet alleen om het verzorgen van je lichaam, we weten dat je op zoek bent naar een plek om te ontsnappen aan de drukte van alledag Santa Clara Living heeft geprobeerd het open gevoel van de natuurlijke omgeving in het ontwerp van elk huis te brengen. Uitzonderlijk ruime gecombineerde woonruimtes versterken het gevoel van integratie en harmonie met de lokale omgeving. Porseleinen tegelvloeren van groot formaat, gecombineerde woon- en keukenruimtes en grote ramen in beide slaapkamers en woonkamer profiteren op elk moment van de dag van natuurlijk licht. Spectaculaire terrassen zijn perfect om buiten te eten en te ontspannen in het beste gezelschap. Keukens zijn ontworpen als een integraal onderdeel van het woongedeelte om een ​​lichte en ruime leefruimte te creëren die de hele dag door gebruikt kan worden. Specificaties weerspiegelen de kwaliteit die u mag verwachten van zo''n hoogwaardig project, met aanrechtbladen van kwarts, inbouwapparatuur en geïntegreerde LED-verlichting om warmte en verfijning te bieden. In de badkamers weerspiegelt de elegantie van grootformaat porseleinen tegels onze algehele inzet voor kwaliteit en design.

Responsive image
206m²
Responsive image
3
Responsive image
3
Responsive image
yes
Responsive image
206m²
Responsive image
3
Responsive image
3
Responsive image
yes

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3

Woonoppervlak: 206m²

Leefruimte: 206m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2025

Verdieping: Ja

GEBIED
24 uur bewaking 5-10 minuten van winkels Airconditioning Warm/Koud Constructie van hoog niveau In de buurt van voorzieningen Gemeenschappelijk zwembad Volledig ingerichte keuken Gelegen nabij golfterrein Scholen in de nabijheid Tennisbanen dichtbij Dubbele beglazing En suite douche ruimte Exclusief project Vloerverwarming in badkamers Uitstekend verhuur potentieel Zitkamer met eethoek Luxe accessoires Major appliances Vlakbij voorzieningen Privé zwembad

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Los Monteros € 1.090.000,-

Prijs € 1.090.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Fuengirola € 969.000,-

Prijs € 969.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Penthouse Costa Del Sol Mijas Costa € 1.100.000,-

Prijs € 1.100.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Cabopino € 990.000,-

Prijs € 990.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x