Te koop Villa Costa Del Sol Nueva Andalucía € 4.495.000,-

Nueva Andalucía

Vanaf € 4.495.000,-

BESCHRIJVING

Nieuw gebouwde moderne villa te koop in Nueva Andalucia. Deze villa met 4 slaapkamers is gebouwd volgens de hoogste specificaties en afwerkingen en besteedt speciale aandacht aan detail, met veel zitjes buiten zorgvuldig in de schaduw gesteld en perfect om te ontspannen. Verdeeld over vier niveaus, bestaat het op de begane grond uit: ruime woonkamer met een prachtig design open keuken en eetkamer uitgerust met topapparatuur en met een centraal eiland en toegang tot terrassen en tuin, L-vormig zwembad rondom de villa en de zorgvuldig aangelegde tuin met volwassen planten die het pand omringen en privacy bieden van nabijgelegen huizen. Boven: twee gastenkamers met eigen badkamer met fantastisch uitzicht over de Golfvallei; prachtige master suite met kleedkamer en een omhullend terras dat ook geniet van het geweldige uitzicht. Op het lagere niveau: nog een logeerkamer met en-suite badkamer; ontspanningsruimte, fitnessruimte, wijnkelder, wasruimte en een garage voor 2 auto's. Bijzonderheden zijn onder meer vloerverwarming, domotica en geluidsinstallatie door de hele villa. Op slechts enkele minuten van verschillende internationale scholen, golfbanen van wereldklasse, gastronomische ervaringen en voorzieningen, bevindt dit prachtige huis zich in een rustig omheind complex met 24-uurs beveiliging, waardoor totale privacy wordt gegarandeerd.

Responsive image
1000m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes
Responsive image
1000m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes

Slaapkamers: 4

Badkamers: 4

Woonoppervlak: 1000m²

Leefruimte: 770m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
5-10 minuten van golfbaan Gelegen nabij golfterrein Moderne stijl Eigentijdse stijl Luxe accessoires Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Vrijstaande villa Smart Home Wijnkelder Volledige vloerverwarming Airconditioning Warm/Koud Afgesloten complex Wasserij Gymnastieklokaal Geïnstalleerd muzieksysteem Vaste barbecue Constructie van hoog niveau Pas gebouwd Dubbele beglazing Solarium Zonnige terrassen Verschillende terrassen Uitstekende conditie Exclusief project Automatic garage door Garage Rustige lokatie Rustige omgeving Veiligheidssysteem

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Nueva Andalucía € 4.500.000,-

Prijs € 4.500.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol New Golden Mile € 4.500.000,-

Prijs € 4.500.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol La Quinta Hills € 4.395.000,-

Prijs € 4.395.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x