Te koop Villa Costa Del Sol Benahavís € 4.300.000,-

Benahavís

Vanaf € 4.300.000,-

BESCHRIJVING

Nieuwe moderne hedendaagse villa te koop in Benahavis met uitzicht op zee. Ontdek uw droomoase op de prestigieuze locatie Benahavis. Deze smetteloze, gloednieuwe villa belichaamt het moderne luxe leven en biedt een ongeëvenaard uitzicht op de zee en de Middellandse Zeekust. Betreed de begane grond, waar een grote open woon- en eetkamer naadloos overgaat in een ultramoderne keuken, ontworpen door de beroemde Banni met hoogwaardige Neff-apparatuur. Stelt u zich eens voor dat u gasten ontvangt op de overdekte en open terrassen, terwijl u geniet van het eindeloze uitzicht op zee. Een handig gastentoilet draagt bij aan de doordachte indeling. Ga naar de eerste verdieping, waar drie royale gastenkamers wachten, elk met een eigen privéterras, waardoor serene toevluchtsoorden met adembenemende zeepanorama's worden gecreëerd. De bovenverdieping lonkt met een zonovergoten solarium, perfect om te genieten van de Spaanse zon terwijl u geniet van de betoverende omgeving. Op tuinniveau wacht een royale master bedroom suite op voltooiing, die al in het pakket is inbegrepen. Stel je voor dat je wakker wordt met de aanblik van het zwembad en de tuin door schuiframen van plafond tot vloer, waardoor een naadloze verbinding met de buitenlucht ontstaat. Bovendien completeren nog een gastenslaapkamersuite, wasfaciliteiten, voldoende opbergruimte en een ruime garage voor 3 auto's dit niveau. Comfort staat voorop: airconditioning zorgt voor verkoeling en verwarming, maar ook vloerverwarming en -koeling op elke verdieping. Een handige lift voegt een vleugje elegantie toe aan uw dagelijks leven. Buiten wordt de villa omgeven door weelderige tuinen en een privézwembad, waardoor het een ideale ruimte is voor ontspanning en vrije tijd. Om uw verhuizing nog gemakkelijker te maken, zijn de prachtige meubels in het pakket inbegrepen, zodat u moeiteloos uw nieuwe kustparadijs kunt betrekken. Dit is niet zomaar een eigendom; het is een levensstijl. Omarm het toppunt van hedendaags luxe leven en word elke dag wakker met een eindeloos uitzicht op zee.

Responsive image
1022m²
Responsive image
5
Responsive image
5
Responsive image
yes
Responsive image
1022m²
Responsive image
5
Responsive image
5
Responsive image
yes

Slaapkamers: 5

Badkamers: 5

Woonoppervlak: 1022m²

Leefruimte: 825m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: yes

Lift: yes

Bouwjaar: 2022

Verdieping: Ja

GEBIED
Pas gebouwd Nieuwe badkamers Moderne stijl Eigentijdse stijl Vrijstaande villa Zwembad Uitzicht op zee Dubbele beglazing Airconditioning Warm/Koud Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Kelder Automatic garage door Garage Bergruimte Lift Overdekt terras

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol La Quinta Hills € 4.395.000,-

Prijs € 4.395.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x