Te koop Appartement Costa Del Sol Golden Mile € 1.650.000,-

Golden Mile

Vanaf € 1.650.000,-

BESCHRIJVING

Nieuwe luxe appartementen en penthouses te koop in Marbella Golden Mile. Dit nieuwe luxe project, gelegen in de prestigieuze Golden Mile, is een exclusieve duurzame boetiek met 28 luxe appartementen en penthouses in een veilige, afgesloten omgeving. Het is ontworpen om de ultieme resortervaring te bieden, vol met hoogwaardige voorzieningen zoals een spa met verwarmd binnenzwembad, sauna en hamam, een fitnessruimte en een yoga-retraite. Als gevolg van de schaarste aan grond op de meest chique locatie in Marbella, de Golden Mile, is er een groot tekort aan nieuwe luxe ontwikkelingen in dit gebied. Al tientallen jaren is de Golden Mile de eerste keuze voor de chique klantenkring die Marbella kiest als hun geliefde toevluchtsoord van ongeëvenaarde luxe en een ongeëvenaarde sfeer. Dit prachtige complex voldoet aan deze moderne vraag en biedt een mix van milieubewustzijn en luxe leven. De leidende principes van deze luxe ontwikkeling zijn milieubehoud en duurzame constructie. Het complex zal zich kenmerken door een extreem laag energieverbruik, een minimale impact op het milieu en een scherpe focus op de gezondheid en het welzijn van de bewoners. Mis deze kans niet om een exclusief NIEUW LUXE APPARTEMENT of PENTHOUSE te bezitten op loopafstand van de beste voorzieningen en stranden van Marbella.

Responsive image
64m²
Responsive image
3
Responsive image
3
Responsive image
yes
Responsive image
64m²
Responsive image
3
Responsive image
3
Responsive image
yes

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3

Woonoppervlak: 64m²

Leefruimte: 385m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2025

Verdieping: Ja

GEBIED
Spa Binnenbad Verwarmd binnenbad 2 Gemeenschappelijke zwembaden Gemeenschappelijk gymlokaal Gemeenschappelijke tuin Goed onderhouden gemeenschap Gemeenschappelijk zwembad Common areas Luxe accessoires Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Moderne stijl Eigentijdse stijl Vlak bij openbaar vervoer Vlakbij voorzieningen Tennisbanen dichtbij Gelegen nabij golfterrein Scholen in de nabijheid Exclusief project Uitstekende conditie Dubbele beglazing Airconditioning Warm/Koud Aerothermal

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Bovenverdieping - Penthouse Costa Del Sol Fuengirola € 1.700.000,-

Prijs € 1.700.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Cabopino € 1.750.000,-

Prijs € 1.750.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Nieuwbouw Costa Del Sol Benalmadena Costa € 1.550.000,-

Prijs € 1.550.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x