Te koop Halfvrijstaand Costa Del Sol Marbella East € 5.980.000,-

Marbella East

Vanaf € 5.980.000,-

BESCHRIJVING

Exclusief Beachfront Villas project te koop in Marbella Oost. De ontwikkeling bestaat uit 4 spectaculaire woningen met een uniek ontwerp en ze zijn gelegen in een omheind complex aan het strand in Oost-Marbella, omgeven door fijne zandstranden en luxe villa's. Bovendien zijn ze gunstig gelegen nabij een breed scala aan diensten en de beste golfbanen aan de Costa del Sol. Het prestigieuze architectenbureau Gonzalez & Jacobson is verantwoordelijk voor het exclusieve ontwerp van deze geweldige huizen aan het strand. Dit complex biedt niet alleen adembenemende uitzichten, maar onderscheidt zich ook door zijn hoogwaardige constructie, duurzaam ontwerp en een creatieve en innovatieve aanpak die ongebruikelijk is in residentiële ontwikkelingen. De zorgvuldige planning van het ontwerp van deze villa's heeft tot doel het uitzicht te maximaliseren en de uitzonderlijke locatie te benadrukken. Elke villa is individueel op maat gemaakt om de natuurlijke schoonheid van de omgeving te accentueren. Door de woonkamer en het terras naadloos te combineren, integreert de uitgestrekte leefruimte naadloos met het buitenleven. De kamerhoge ramen verdwijnen in de muren en omlijsten de vrije vergezichten van de idyllische natuurlijke omgeving. Alle woningen zijn zorgvuldig op het zuiden georiënteerd, wat zorgt voor een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee. Elke woning beschikt over een eigen perceel van ongeveer 500m2 en bestaat uit 4 slaapkamers, 4 badkamers en een gastentoilet. De buitenruimte strekt zich uit van de overdekte veranda tot aan het zwembad en eindigt met een eigen zandstrand waar u kunt genieten van uw eigen strand aan zee.

Responsive image
483m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes
Responsive image
483m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes

Slaapkamers: 4

Badkamers: 4

Woonoppervlak: 483m²

Leefruimte: 836m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2025

Verdieping: Ja

GEBIED
Aan het strand Halfvrijstaande villa Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Luxe keuken Luxe accessoires Moderne stijl Eigentijdse stijl Op loopafstand van strand Op loopafstand van cafes Op loopafstand van restaurants Gelegen nabij golfterrein Vlak bij openbaar vervoer Airconditioning Warm/Koud Dubbele beglazing Kelder Solarium

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x