Te koop Appartement Costa Del Sol Benahavís € 2.300.000,-

Benahavís

Vanaf € 2.300.000,-

BESCHRIJVING

Prachtig en ruim luxe appartement met 4 slaapkamers te koop in Benahavis. Ontdek een ongeëvenaard luxe leven met dit buitengewone appartement gelegen in een prestigieuze urbanisatie in Benahavis. Dompel jezelf onder in een unieke woning, zorgvuldig ontworpen door twee afzonderlijke appartementen te integreren in een naadloos verbonden ruimte, resulterend in een uitzonderlijk ruime woning met een enorm terras. Met een unieke indeling van 4 slaapkamers en 4 badkamers combineert dit architecturale meesterwerk op harmonieuze wijze natuur, traditie en modern design. Panoramische uitzichten ontvouwen zich voor u en tonen de hele regio, de sprankelende zee, weelderige golfbanen, majestueuze bergen en zelfs de iconische La Concha-piek vanuit de achterramen. Geniet van het warme zonlicht op het zuid-zuidwestelijke terras, waar op maat gemaakte binnen- en buitenafwerkingen een sfeer van pure weelde creëren. Stap in een wereld van innovatie met een open keuken met kookeiland, ontbijtbar en een speciale eethoek. De geïntegreerde woonkamer nodigt uit om tot rust te komen in een ruimte die buiten naadloos met binnen samenvloeit, waardoor een overvloed aan natuurlijk licht het appartement binnenstroomt. Geniet van het luxe leven met prachtige houten vloeren in de belangrijkste woonruimtes, keramische tegels in de badkamers, inbouwkasten en een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige apparatuur. Blijf het hele jaar door comfortabel met airconditioning voor verkoeling en verwarming. De woning beschikt over 3 ondergrondse parkeerplaatsen en 2 opslagruimtes, die zowel gemak als veiligheid bieden. Verken de gated community met 24-uurs beveiliging, omgeven door prachtig aangelegde subtropische tuinen. Neem een verfrissende duik in de zwembaden voor volwassenen en kinderen, of begeef u in de bredere gemeenschap die binnenkort beschikbaar is, met een hotel, restaurants, winkels, een golfbaan en academie, een wellnesscentrum met een spa, een manege, boomgaarden en een meer dat een strandlevensstijl in de bergen nabootst. Dit uitzonderlijke appartement, gebouwd in 2022, beslaat 244 m² en is gelegen op een hoge verdieping met rondom een buitenterras. Geniet van moderne voorzieningen zoals airconditioning, een gemeenschappelijk zwembad en weelderige groene zones. De zorgvuldig aangelegde subtropische tuinen bieden een serene achtergrond voor ontspannende wandelingen, terwijl de zwembaden voor volwassenen en kinderen een verfrissende ontsnapping bieden op warme dagen. Mis de kans niet om dit buitengewone pand uw volgende huis in Marbella te noemen. Of u nu op zoek bent naar een luxe toevluchtsoord of een investering in een bloeiende gemeenschap, dit grote, moderne appartement biedt het toppunt van stijl, comfort en exclusiviteit in de felbegeerde regio Marbella en Benahavis. Omarm een leven van ongeëvenaarde luxe – plan vandaag nog uw bezichtiging!

Responsive image
367m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes
Responsive image
367m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes

Slaapkamers: 4

Badkamers: 4

Woonoppervlak: 367m²

Leefruimte: 367m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: yes

Bouwjaar: 2022

Verdieping: Ja

GEBIED
Airconditioning Warm/Koud Afgesloten complex 2 Gemeenschappelijke zwembaden Garage Automatic garage door Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Pas gebouwd Smaakvol ingericht Moderne stijl Uitzicht op zee Wasserij Lift Overdekt terras Verschillende opbergruimtes Verschillende terrassen Zwembad voor kinderen 24 uur bewaking Entree met video systeem Luxe accessoires Houten vloer Wooden doors Coffee Machine Koelkast

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Nieuwbouw Costa Del Sol Río Real € 2.200.000,-

Prijs € 2.200.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x