Te koop Bovenverdieping - Penthouse Costa Del Sol Benahavís € 2.490.000,-

Benahavís

Vanaf € 2.490.000,-

BESCHRIJVING

Gloednieuw luxe penthouse met privézwembad te koop in Benahavis. Geniet van het toppunt van luxueus leven met dit prachtige, gloednieuwe penthouse in Quercus, Real de la Quinta – een vooraanstaande residentiële enclave in de gewilde regio Marbella Benahavis in Zuid-Spanje. Dit eigentijdse meesterwerk heeft een exclusieve indeling van één verdieping en baadt de hele dag in het zonlicht, waardoor een adembenemend open panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, de kuststrook en de majestueuze bergen ontstaat. De ruime woon- en eetkamer integreert naadloos met een open, volledig ingerichte keuken met de beste Siemens-apparatuur. Trek u terug in de weelderige hoofdslaapkamer, compleet met een eigen badkamer en een kleedruimte. Extra accommodaties zijn onder meer een gastenslaapkamer met een eigen badkamer en twee gastenslaapkamers die een goed uitgeruste badkamer delen. Een apart gastentoilet voegt gemak toe aan het verfijnde ontwerp. Stap naar buiten op de uitgestrekte overdekte en open terrassen van 164 m², waar een privézwembad op u wacht en een perfecte oase voor ontspanning en entertainment creëert. Geniet van het gemak van airconditioning met verwarming, aangevuld met vloerverwarming met het geavanceerde Airflow-systeem. Dit buitengewone penthouse wordt compleet geleverd met drie aangewezen parkeerplaatsen en een opslagruimte, waardoor zowel de veiligheid als het gebruiksgemak worden gegarandeerd. Dompel jezelf onder in de weelderige gemeenschappelijke tuinen en het zwembad en bied een rustig toevluchtsoord binnen het omheinde en beveiligde gebied. Dit penthouse ligt in een luxueus complex en maakt deel uit van een masterproject in Benahavis voor een Residential Country Club Resort. Genesteld in de uitlopers van de Sierra de las Nieves, met een ongeëvenaard uitzicht op de berg La Concha, belooft deze unieke locatie meer dan alleen een thuis. Het toekomstige meer, de golfbaan, de gewaardeerde El Lago Club, een vijfsterrenhotel en een commercieel gebied verheffen deze residentie tot een lifestyle-ervaring als geen ander. Grijp de kans om een eigentijds meesterwerk te bezitten op een van de meest prestigieuze locaties in Zuid-Spanje. Verbeter uw woonervaring met een mix van verfijning, comfort en panoramische uitzichten op de kust. Uw droompenthouse wacht op u in dit exclusieve, omheinde toevluchtsoord – plan vandaag nog uw bezichtiging!

Responsive image
406m²
Responsive image
4
Responsive image
3
Responsive image
yes
Responsive image
406m²
Responsive image
4
Responsive image
3
Responsive image
yes

Slaapkamers: 4

Badkamers: 3

Woonoppervlak: 406m²

Leefruimte: 406m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
Afgesloten complex Vloerverwarming Ondergrondse parkeergarage Garage Automatic garage door Luxe accessoires Zwembad met trampoline Privé terras Privé zwembad Dubbele beglazing Airconditioning Warm/Koud Penthouse Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Pas gebouwd 24 uur bewaking Moderne stijl Eigentijdse stijl Gelegen nabij golfterrein 5-10 minuten van golfbaan 5-10 minuten van winkels Overdekt terras Uitzicht op zee Smaakvol ingericht Verstelbare lampen Light fittings

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Penthouse Costa Del Sol Benahavís € 2.490.000,-

Prijs € 2.490.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Penthouse Costa Del Sol La Quinta Golf € 2.490.000,-

Prijs € 2.490.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x