Te koop Bovenverdieping - Penthouse Costa Del Sol Mijas Costa € 995.000,-

Mijas Costa

Vanaf € 995.000,-

BESCHRIJVING

Nieuw boetiek luxe eigentijds penthouse te koop in Mijas Costa. Ontdek uw kustparadijs met dit luxe penthouse in La Cala de Mijas, Costa del Sol. Ontdek het toppunt van verfijnd wonen met onze uitzonderlijke boetiekappartementen en penthouses, waar elk detail kwaliteit, functionaliteit en Scandinavische flair uitstraalt. Genesteld te midden van het adembenemende landschap van La Cala de Mijas, bereid je voor om betoverd te worden door een prachtig uitzicht op de vallei, de bergen en de zee die je met ontzag zullen achterlaten. Stap in een wereld van hedendaagse elegantie, waar modern design en mediterrane charme samenkomen. Onze woningen beschikken over een ruim interieur, dat naadloos overgaat in uitgestrekte terrassen waar u kunt genieten van ononderbroken vergezichten. Of u nu lounget in uw stijlvolle woonkamer, ontspant in uw comfortabele slaapkamer of geniet van de zon bij uw privézwembad of jacuzzi, elk moment is doordrenkt van luxe. Met slechts 16 eenheden biedt ons boetiekproject exclusiviteit en privacy, aangevuld met een schat aan voorzieningen. Dompel uzelf onder in ontspanning met een zoutwaterzwembad van 35 meter, kom tot rust in onze privéwijnbodega of blijf actief in onze ultramoderne fitnessruimte en zwemspa. Perfect gelegen op slechts een steenworp afstand van de kust en met gemakkelijke toegang tot prachtige lokale golfbanen, is onze locatie werkelijk bevoorrecht. En omdat er gepersonaliseerde woningopties beschikbaar zijn, kunt u uw ruimte aanpassen aan uw unieke smaak en levensstijl. Mis uw kans niet om het hoogtepunt van het leven aan de Costa del Sol te ervaren. Informeer nu en verzeker uw plaats in deze harmonieuze mix van modern gemak en mediterrane allure. Welkom thuis in een opnieuw gedefinieerde luxe.

Responsive image
218m²
Responsive image
3
Responsive image
2
Responsive image
yes
Responsive image
218m²
Responsive image
3
Responsive image
2
Responsive image
yes

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Woonoppervlak: 218m²

Leefruimte: 218m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: yes

Lift: no

Bouwjaar: 2024

Verdieping: Ja

GEBIED
5-10 minuten van golfbaan Airconditioning Warm/Koud Automatic garage door Keramische tegelvloer Eigentijdse stijl Gelegen nabij golfterrein Overdekt terras Dubbele beglazing Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Garage Afgesloten complex Moderne stijl Pas gebouwd Nieuwe badkamers Porcelain floor Zwembad met trampoline Uitzicht op zee In aanbouw Volledige vloerverwarming Bergruimte

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Penthouse Costa Del Sol Casares € 1.021.000,-

Prijs € 1.021.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Penthouse Costa Del Sol Mijas € 980.000,-

Prijs € 980.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Penthouse Costa Del Sol Benalmadena € 999.000,-

Prijs € 999.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Penthouse Costa Del Sol Marbella € 930.000,-

Prijs € 930.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x