Te koop Bouwgrond Costa Del Sol Nueva Andalucía € 5.495.000,-

Nueva Andalucía

Vanaf € 5.495.000,-

BESCHRIJVING

Frontline Golf Mansion-project met licentie in Nueva Andalucia. Genesteld binnen de pittoreske grenzen van de prestigieuze golfvallei van Marbella, staat dit herenhuisproject als een onberispelijk eerstelijns golfobject, dat de essentie van moderne luxe en verfijning van AMES Arquitectos vastlegt. De zuidoostelijke oriëntatie zorgt ervoor dat de zon de hele dag door het pand baadt, wat de uitzonderlijke kenmerken benadrukt die deze woning werkelijk uniek maken. Gelegen op een uitgestrekt perceel aan de eerste lijn van de golfbaan, biedt het pand een ongeëvenaard uitzicht op de golfbaan op alle niveaus van het pand. Het ruime perceel maximaliseert de buitenruimtes en biedt een oase van rust. Een grote privéoprit leidt naar een carport en een prachtige binnenplaats, versierd met een boeiende waterpartij in de vorm van een ondiep zwembad met treden als loopbrug die naar de ingang leiden. Voorbij de ingang ontdekt u een ongelooflijk verzorgde tuin vol bomen, een privézwembad en een charmante pergola met een buitenkitchenette. Deze buitenruimtes zijn geschikt voor dineren in de buitenlucht en bieden serene ontspanningsruimtes, perfect om te genieten van het mediterrane klimaat. De architectuur, een bewijs van moderne luxe, is een meesterwerk ontworpen door AMES Arquitectos en is zichtbaar in elke hoek van het pand. De buitenkant toont diepe neutrale tinten, aangevuld met prachtige kamerhoge ramen die de begane grond naadloos met de buitenkant verbinden. Stap binnen in een al even indrukwekkend interieur, met onberispelijk vakmanschap en smaakvol meubilair. De open woonkamer, eetkamer en keuken bieden direct uitzicht op de tuin en de golfbaan. De keuken is volledig uitgerust met de modernste apparatuur, waaronder een stijlvol en handig kookeiland. Op de begane grond bevinden zich vier slaapkamers met eigen badkamer, elk ontworpen voor maximaal comfort en versierd met hoge decoratienormen. Het hoogste niveau is exclusief gereserveerd voor de grote hoofdslaapkamer, compleet met een ongelooflijke badkamer en inloopkast, die privacy en elegantie garandeert. Het onderste niveau van dit project is gewijd aan op maat gemaakte voorzieningen, waaronder een homegym, entertainmentruimte, behandelkamer, spa met binnenzwembad, sauna, Turks bad, thuisbioscoop en meer. Bovendien beschikt de accommodatie over een gastenverblijf op de binnenplaats, dat een luxe toevluchtsoord voor bezoekers biedt.

Responsive image
3336m²
Responsive image
11
Responsive image
13
Responsive image
yes
Responsive image
3336m²
Responsive image
11
Responsive image
13
Responsive image
yes

Slaapkamers: 11

Badkamers: 13

Woonoppervlak: 3336m²

Leefruimte: 1852m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2024

Verdieping: Ja

GEBIED
Vrijstaande villa Exclusief project Direct aan golfbaan Afgesloten complex Luxe accessoires Pas gebouwd With building licence Met project in aanbouw Binnenbad Verwarmd binnenbad Volledige vloerverwarming Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Luxe keuken Complete badkamer Nieuwe badkamers Home cinema Smart Home Airconditioning Warm/Koud Moderne stijl Automatic garage door Garage Overdekt terras Zitkamer met open haard Wijnkelder Wine Racks Bar Spa Ruime accommodatie Gymnastieklokaal

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Puerto Banús € 5.490.000,-

Prijs € 5.490.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x