Te koop Villa Costa Del Sol Marbella West € 4.750.000,-

Marbella West

Vanaf € 4.750.000,-

BESCHRIJVING

Gloednieuwe moderne strandvilla te koop in Marbella West. Een villa vlakbij het strand moet er net iets anders uitzien en aanvoelen, waarbij de frisse witte lijnen een bevoorrechte locatie aan de kust weerspiegelen. Vanuit deze gevestigde villawijk liggen het strand en de nabijgelegen voorzieningen op loopafstand van uw privédomein, een stijlvolle, moderne architectonische villa omgeven door weelderig groen. Deze prachtige villa is verfijnd van ontwerp, met het hoogste niveau van stijl en interieurinrichting door een van de meest prestigieuze interieurontwerpers van Marbella. Dat is te zien als u deze prachtig gedetailleerde woning betreedt, waar een ruime open woonkamer van de keuken en de zithoeken naar het terras en het zwembad stroomt en zo één grote leefruimte vormt. U zult de kwaliteitsnormen van de villa weerspiegeld zien in edele materialen zoals hout, steen en marmer, op maat gemaakte meubels en in details zoals de elegante, op maat gemaakte bar die een van de hoogtepunten vormt van de entertainmentruimte op de benedenverdieping van de villa. Deze laatste, met zijn gymzaal, lounge en extra kamers, is in feite een van de twee ruimtes gewijd aan verfijnde ontspanning. Het dakterras is een lifestyle-kenmerk dat de villa onderscheidt en de toon zet voor dagen en avonden die worden doorgebracht in de jacuzzi, de lounge en een eetgedeelte dat wordt bediend door een bar en een professionele buitenkeuken – tegen de adembenemende achtergrond van de nabijgelegen zee. Dit pand zal niet lang op de markt blijven staan, dus neem snel contact met ons op om een rondleiding te organiseren, want u zult niet teleurgesteld worden!

Responsive image
673m²
Responsive image
5
Responsive image
4
Responsive image
yes
Responsive image
673m²
Responsive image
5
Responsive image
4
Responsive image
yes

Slaapkamers: 5

Badkamers: 4

Woonoppervlak: 673m²

Leefruimte: 682m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: yes

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
Vlakbij voorzieningen Vlak bij openbaar vervoer Op loopafstand van strand Moderne stijl Eigentijdse stijl Airconditioning Warm/Koud Dubbele beglazing Bar TV kamer Gymnastieklokaal Zwembad Lift Automatic garage door Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Smaakvol ingericht Vaste barbecue Solarium en Jacuzzi Jacuzzi Grote kamer met open haard Zitkamer met open haard Overdekt terras Solarium

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Golden Mile € 4.650.000,-

Prijs € 4.650.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Golden Mile € 4.800.000,-

Prijs € 4.800.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x