Te koop Herenhuis Costa Del Sol Golden Mile € 12.000.000,-

Golden Mile

Vanaf € 12.000.000,-

BESCHRIJVING

Prachtig herenhuis te koop gelegen aan de Golden Mile van Marbella. Dit gloednieuwe en exclusieve pand is gelegen in een van de meest exclusieve gated communities in Marbella en heeft in totaal ongeveer 2.000 m2 gebouwd op 3 niveaus in het hoofdgebouw en een bungalow met gastenverblijf en garage op het lagere perceel. Er zijn in totaal 12 slaapkamers met grote en-suite badkamers. De slaapkamers op de eerste verdieping kunnen genieten van een fantastisch uitzicht op de zee. De begane grond heeft een grote entreehal, met een dubbele hoogte en een prachtige dubbele trap als een van de belangrijkste kenmerken. Daarnaast is er een kantoor, een grote uitgeruste keuken, een ongelooflijke woon- en eetkamer, met toegang tot een prachtig overdekt terras met uitzicht op de tuin en het zwembad. Het lagere niveau bevat een fantastische SPA met als belangrijkste kenmerk: een binnen-buitenzwembad dat een ruimte van 160m2 met elkaar verbindt. Verder is er een fitnessruimte, sauna en hammam met bad en douche. Het beschikt ook over een eigen film- en speelkamer, 5 gasten- of personeelskamers en een garage voor 2 wagens. De bungalow bestaat uit een woonkamer met 2 gastenverblijven en een garage voor 6 auto's en heeft met een tweede ingang toegang tot de benedenstraat. De komende maanden wordt de villa opgeleverd.

Responsive image
3000m²
Responsive image
12
Responsive image
12
Responsive image
yes
Responsive image
3000m²
Responsive image
12
Responsive image
12
Responsive image
yes

Slaapkamers: 12

Badkamers: 12

Woonoppervlak: 3000m²

Leefruimte: 2000m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2021

Verdieping: Ja

GEBIED
5-10 minuten van golfbaan 5-10 minuten van winkels Airconditioning Warm/Koud Alarmsysteem Automatische entree Automatisch irrigatiesysteem Automatic garage door Dubbele beglazing (Climalit) Volledig ingerichte keuken Vrijstaande villa Entree voor gehandicapten Eetzaal Dubbele toegang Dubbele beglazing En suite badkamer Uitstekende conditie Exclusief project Featured Property Open haard Woonkamer Luxe accessoires Vele speciale voorzieningen Marmeren vloeren Prestigieus onroerend goed Prestigieuze zone Top lokatie Rustige omgeving Pas gebouwd Afzonderlijk gastenverblijf Smooth walls Spa Gymnastieklokaal Home cinema Stijlvolle accommodatie Zonnige terrassen Zwembad Volledige vloerverwarming Entree met video systeem Verschillende terrassen

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x