Te koop Villa Costa Del Sol Golden Mile € 13.590.000,-

Golden Mile

Vanaf € 13.590.000,-

BESCHRIJVING

Exclusief Mega Mansion te koop in Marbella Golden Mile. Maak kennis met een van de meest opvallende eigendommen in Sierra Blanca. Genesteld op het indrukwekkende perceel van 4.980m² aan de voet van majestueuze bergen, biedt het luxe herenhuis van 1.587m² een gerenoveerd eigentijds design. De prachtige villa is ontworpen om het gevoel van privacy te maximaliseren en op te gaan in de prachtige natuurlijke omgeving van Sierra Blanca met elegantie en gratie, met veel privacy en een ongelooflijk panoramisch uitzicht op zee. Gemaakt voor de meest exclusieve levensstijl, onberispelijk gedecoreerd en luxueus ingericht, het is gebouwd volgens de hoogste normen met behulp van bouwmaterialen en technologie van topkwaliteit. Het is ingesteld om de normen van luxe opnieuw te definiëren. De prachtige accommodatie beschikt over woon-, zit- en eetgedeeltes zowel binnen als buiten, een volledig ingerichte, uitstekend uitgeruste moderne keuken met een kookeiland en een informele eethoek. Een aparte kleedkamer biedt onderdak aan de collecties van uw ontwerpers. De uitgaansgebieden bieden alles wat u van een echt luxe huis mag verwachten: onder andere een SPA met een binnenzwembad. Geweldige buitenruimte met een ruim zwembad, waanzinnige waterobjecten en volgroeide subtropisch aangelegde tuinen behouden dezelfde stijl en roepen het gevoel van schoonheid en harmonie op. We kunnen je verzekeren dat je nog nooit een zwembad en tuin als deze hebt gezien! Het pand verkeert in uitstekende staat, aangezien het volledig is gerenoveerd en alles heeft, inclusief buitengewone instellingen en fantastische panoramische uitzichten. Het combineert feilloos een geavanceerd ontwerp en volledig functionele, praktische, goed doordachte functies. Beveiligde toegang tot de gated community met 24-uurs beveiligingsservice geeft u gemoedsrust. Luxe is de sleutel tot het beschrijven van deze onberispelijke woning!

Responsive image
4980m²
Responsive image
7
Responsive image
8
Responsive image
yes
Responsive image
4980m²
Responsive image
7
Responsive image
8
Responsive image
yes

Slaapkamers: 7

Badkamers: 8

Woonoppervlak: 4980m²

Leefruimte: 2227m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: yes

Lift: no

Bouwjaar: 2022

Verdieping: Ja

GEBIED
24 uur bewaking 5-10 minuten van golfbaan 5-10 minuten van winkels Airconditioning Warm/Koud Alarmsysteem Aluminium ramen Automatic garage door Automatisch irrigatiesysteem Centrale verwarming Dubbele beglazing (Climalit) In de buurt van voorzieningen Dicht bij scholen Volledig ingerichte keuken Eigentijdse stijl Gelegen nabij golfterrein Scholen in de nabijheid Tennisbanen dichtbij Vrijstaande villa Eetzaal Eetkamer met open haard Dubbele ramen Dubbele beglazing En suite badkamer Uitstekende conditie Open haard Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Vloerverwarming Te koop Garage Afgesloten complex Gymnastieklokaal Hydromassage bad Ideaal voor familie Intelligent systeem Aangelegde tuin Wasserij Zitkamer met eethoek Zitkamer met open haard Luxe accessoires Marmer Marmeren vloeren Moderne stijl Uitzicht op bergen Vlakbij voorzieningen Luxe keuken Prestigieus onroerend goed Prestigieuze zone Privé zwembad Top lokatie Rustige omgeving Brandkast Uitzicht op zee Veiligheidssysteem Beveiliging ramen Veelgevraagde zone Bergruimte Stijlvolle accommodatie Zonnige terrassen Zwembad Terras Volledige vloerverwarming Bijkeuken Verschillende terrassen Video camera´s Entree met video systeem Goed gepresenteerd Wifi available Wijnkelder Draadloze internetverbinding Spa Sauna

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x