Te koop Villa Costa Del Sol Nueva Andalucía € 5.495.000,-

Nueva Andalucía

Vanaf € 5.495.000,-

BESCHRIJVING

Nieuwe moderne villa te koop met panoramisch uitzicht en overdekt zwembad. Het pand is gevestigd in een ontwikkeling van 5 gloednieuwe luxe villa's en heeft een verhoogde ligging in de prestigieuze golfvallei van Nueva Andalucia, met een schilderachtig uitzicht op de bergen en de zee. Ontworpen met een eigentijds tintje, is de villa onberispelijk geplaatst om het prachtige panoramische uitzicht op de Middellandse Zee tot aan de Afrikaanse kust tegemoet te treden. Een naadloze stroom tussen buiten- en binnenruimtes, vormde het toneel voor de typische relaxte mediterrane levensstijl. Omgeven door weelderige tropische tuinen, krijgt het grote overloopzwembad alle schijnwerpers, waardoor het huis een oase-gevoel krijgt. Het ontwerpprincipe voor dit eigentijdse landgoed is één zijn met de natuur, een aanvulling op de behoeften van de veranderende seizoenen en tegelijkertijd het beste uit het microklimaat van Marbella halen. Elke hoek van de woon-/slaapkamers is zorgvuldig ontworpen om het uitzicht over het aangelegde terrein richting La Concha en de Middellandse Zee te maximaliseren. De villa is verdeeld over 3 niveaus, overal vindt u stijlvolle designkenmerken, lichte open kamers en een keuken met apparatuur van de hoogste kwaliteit. De eerste verdieping bestaat geheel uit de royale master suite, met een edele inloopkast en complete badkamer en-suite; de overige suites met 3 slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Het souterrain is een genot voor entertainers, met een tv-lounge en een snookergedeelte, een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een volledig uitgeruste fitnessruimte die indien nodig gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een extra slaapkamer. In de garage is een autolader geïntegreerd.

Responsive image
1274m²
Responsive image
5
Responsive image
4
Responsive image
yes
Responsive image
1274m²
Responsive image
5
Responsive image
4
Responsive image
yes

Slaapkamers: 5

Badkamers: 4

Woonoppervlak: 1274m²

Leefruimte: 736m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: yes

Bouwjaar: 2020

Verdieping: Ja

GEBIED
Airconditioning Warm/Koud Uitstekende conditie In de buurt van voorzieningen Gelegen nabij golfterrein 5-10 minuten van golfbaan Luxe accessoires Moderne stijl Eigentijdse stijl Verwarmd binnenbad Binnenbad Inbouwkasten Volledig ingerichte keuken Complete badkamer Gymnastieklokaal Home cinema Smaakvol ingericht Uitzicht op zee 2 Parkeerplaatsen Automatic garage door Automatisch irrigatiesysteem Automatische entree Constructie van hoog niveau Centrale verwarming Dubbele beglazing (Climalit) Volledig ingerichte keuken Vrijstaande villa En suite badkamer Te koop Garage Vloerverwarming Ondergrondse parkeergarage Lift Intelligent systeem Smart Home Rustige omgeving Top lokatie Zwembad

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Herenhuis Costa Del Sol Nueva Andalucía € 5.495.000,-

Prijs € 5.495.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Puerto Banús € 5.490.000,-

Prijs € 5.490.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x