Te koop Villa Costa Del Sol Nueva Andalucía € 2.235.000,-

Nueva Andalucía

Vanaf € 2.235.000,-

BESCHRIJVING

Nieuw villaproject te koop in Nueva Andalucia. Ontworpen om op een ontspannen manier te genieten van de mediterrane levensstijl, stel je voor dat je ontspant in de zon, luiert in de chill-outruimte bij het zwembad, groenten uit je eigen tuin plukt of jezelf laat wiegen in een hangmat in de avond van een luie zomermiddag ... Deze indrukwekkende villa is zorgvuldig bestudeerd, met een architectonisch ontwerp waarbij het huis is gepland op een enkele verdieping, met een eigen landschapsarchitectuur en biologische tuin om te genieten van de frisheid van de natuur. Ruime terrassen, tuinen, zwembad en chill out ruimte met wintervuur. De villa's hebben een ondergrondse garage en een grote kelder die kan worden aangepast aan de smaak en levensstijl van elk gezin. Dit project is gelegen in een van de meest gerenommeerde woonwijken van Marbella, de beroemde Golf Valley, een ontwikkeld gebied met allerlei diensten en voorzieningen op korte rijafstand en omgeven door de meest gerenommeerde golfbanen in Nueva Andalucía: Los Naranjos, Las Brisas, Aloha Golf of La Quinta onder anderen. Bij de bouw van dit project zullen we beschikken over de meest geavanceerde technologieën zoals Aerotermia, LED-verlichting, Domotic-systeem aangestuurd door Apple iPad-Wi-Fi 32GB en de beste merken zoals Technal, Neff of Villeroy & Boch. Dit alles stelt ons in staat om een ​​comfortabel, modern en efficiënt huis te realiseren, een huis van de 21e eeuw. De combinatie van natuurlijke kleuren en het gebruik van hout creëren een uitzonderlijk gevoel van absoluut comfort en een intieme vereniging met de natuur. De klant heeft ook de mogelijkheid om het advies in te winnen van een gerenommeerde interieurstudio in Marbella, gespecialiseerd in residentiële projecten. De veelzijdigheid en innovatieve stijl geven elke ruimte in uw villa een uniek tintje.

Responsive image
1135m²
Responsive image
4
Responsive image
5
Responsive image
yes
Responsive image
1135m²
Responsive image
4
Responsive image
5
Responsive image
yes

Slaapkamers: 4

Badkamers: 5

Woonoppervlak: 1135m²

Leefruimte: 684m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
Luxe accessoires Volledig ingerichte keuken Nieuwe badkamers Complete badkamer Inbouwkasten 5-10 minuten van golfbaan Gelegen nabij golfterrein Moderne stijl Eigentijdse stijl Pas gebouwd Airconditioning Warm/Koud Garage Automatic garage door Entree met video systeem Dubbele beglazing Dubbele ramen Kelder Intelligent systeem Draadloze internetverbinding Internet connection Aangelegde tuin Uitzicht op tuin en zwembad Makkelijk te onderhouden tuine Constructie van hoog niveau Automatische entree Aluminium ramen Eetzaal Uitstekende conditie Uitstekende conditie Irrigatie Woonkamer Zitkamer met eethoek Zitkamer met open haard Open haard Te koop Hoge plafonds Optical fiber / ADSL Zwembad Zwembad Smart Home Stijlvolle accommodatie

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol New Golden Mile € 2.200.000,-

Prijs € 2.200.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol East Estepona € 2.250.000,-

Prijs € 2.250.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol El Paraiso € 2.250.000,-

Prijs € 2.250.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x