Te koop Villa Costa Del Sol Benahavís € 4.950.000,-

Benahavís

Vanaf € 4.950.000,-

BESCHRIJVING

Nieuwe ultramoderne villa te koop met panoramisch uitzicht op zee op een toplocatie in Benahavis. Gelegen aan de New Golden Mile, dicht bij de golfbanen, restaurants, scholen en stranden. De beroemde Puerto Banus en het centrum van Marbella liggen op slechts enkele minuten rijden. Dit indrukwekkende meesterwerk biedt zowel privacy als een ongestoord prachtig panoramisch uitzicht op de zee vanaf alle verdiepingen, zelfs vanuit de kelder. Een dynamisch, eigentijds ontwerp met geometrische vormen, een open concept en opvallende moderne lijnen, allemaal luxe kenmerken die u van het high-end pand mag verwachten. Met zijn perfecte mix van schoonheid, stijl en functionaliteit is deze woning echt anders dan alle andere. Gelegen op een royaal perceel (1920 m2) biedt de woning van 750 m2 woonoppervlakte 6 slaapkamers plus een separaat personeels-appartement of kantoor aan huis. Alle slaapkamers zijn uitgerust met inloopkast en moderne badkamers en suite met de hoogste standaard (V&B, Grohe regendouches). De inkomhal met dubbel hoog plafond van 7 meter hoge entree is geweldig en geeft je al uitzicht op Gibraltar en Noord-Afrika. De grote woon- en eetkamer heeft een extra hoog plafond van 3.20 meter. Volledig ingerichte keuken met Gaggenau-apparatuur, extra groot kookeiland met elektrische afzuigkap van waaruit u kunt genieten van het weidse uitzicht op zee. De buitenkant van 250 m² terrassen op de begane grond met volledig uitgeruste buitenbarbecue en eethoek, large lounges en een enorme chill-outruimte met bio-ethanol open haard en een geweldig groot dubbel overloopzwembad met watervallen. Geniet van uw drankje aan de poolbar of de sundowner op de waterligbedden. Het privé gelegen mastergedeelte biedt een enorme inloopkast, spectaculaire badkamer met uitzicht op zee vanuit de regendouche en vanuit het Hoesch-bad. Het dak biedt 360 graden uitzicht, nog een volledig uitgeruste barbecue, een jacuzzi en nog een loungeruimte. De kelderverdiepingen bestaan ​​uit een wijnmakerij / wijnproeverij, een fitnessruimte, een spa met sauna, een 4K-ultra moderne thuisbioscoop met akoestische muren, een kantoor aan huis / een personeelsappartement, nog een slaapkamer en een enorme multifunctionele ruimte om te gebruiken voor een speelkamer, bar. Alle 4 verdiepingen zijn verbonden met een moderne, stijlvolle Thyssen-Krupp-lift. De milieuvriendelijke woning is gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen en op maat gemaakte decoratieve elementen. Het heeft een geweldig gevoel van lichtheid met grote ruimtes, talloze stromen natuurlijk licht. De buitenkant met goed onderhouden tuin met irrigatiesysteem, alarmsysteem, domoticasysteem, video-ingang, vloerverwarming en airconditioning overal - zelfs in de kelder. Een privégarage waar u uw luxe auto kunt ophalen (5 parkeerplaatsen). De Villa wordt volledig gemeubileerd verkocht.

Responsive image
1920m²
Responsive image
6
Responsive image
8
Responsive image
yes
Responsive image
1920m²
Responsive image
6
Responsive image
8
Responsive image
yes

Slaapkamers: 6

Badkamers: 8

Woonoppervlak: 1920m²

Leefruimte: 770m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: yes

Bouwjaar: 2022

Verdieping: Ja

GEBIED
Airconditioning Warm/Koud Pas gebouwd Vrijstaande villa Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Uitzicht op zee Gelegen nabij golfterrein Moderne stijl Eigentijdse stijl Dubbele beglazing Lift Gymnastieklokaal Sauna Entree met video systeem Garage Automatic garage door Ruime accommodatie Volledige vloerverwarming Home cinema

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Golden Mile € 4.995.000,-

Prijs € 4.995.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x