Te koop Villa Costa Del Sol Nueva Andalucía € 6.850.000,-

Nueva Andalucía

Vanaf € 6.850.000,-

BESCHRIJVING

Nieuw gebouwde villa te koop in Nueva Andalucia. Villa in klassieke en moderne Andalusische stijl met een unieke ambiance bij de eerste ingang. Door de klassieke buitenarchitectuur te combineren met een eigentijds interieur, krijgt u het perfecte moderne en elegante huis. Door de verhoogde ligging biedt deze villa veel privacy en een mooi uitzicht. De villa verwelkomt u in een ruime lobby met een indrukwekkende design wenteltrap. Op dit niveau heb je de woonkamer, eetkamer en keuken in een open plan om die leefruimte te creëren waar je je hele familie en gasten kunt vermaken. Buiten het woongedeelte vindt u een overdekt terras met buitenkeuken en eethoek, mooi aansluitend aan het zwembad. Verder op dit niveau is er een kantoor en twee slaapkamers en-suite. Als u naar de eerste verdieping gaat, zijn er twee extra slaapkamers, waaronder de master suite met inloopkast en een eigen terras met een panoramisch uitzicht op de Golfvallei. Als u de design wenteltrap naar het souterrain neemt, vindt u alles wat u nodig heeft voor entertainment; overdekte spa, fitnessruimte, bioscoopkamer / speelkamer en een garage voor drie auto's die uw auto's mooi weergeven door grote glazen wanden. Verder is er de wasruimte en nog een slaapkamer en-suite, evenals een eigen ingang, waardoor het perfect is voor meer onafhankelijke gasten of personeel.

Responsive image
1604m²
Responsive image
5
Responsive image
6
Responsive image
yes
Responsive image
1604m²
Responsive image
5
Responsive image
6
Responsive image
yes

Slaapkamers: 5

Badkamers: 6

Woonoppervlak: 1604m²

Leefruimte: 752m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
Vrijstaande villa Gelegen nabij golfterrein Scholen in de nabijheid Tennisbanen dichtbij Pas gebouwd Nieuwe badkamers Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Airconditioning Warm/Koud Wijnkelder Wine Racks Garage Automatic garage door Zwembad Moderne stijl Dubbele beglazing Ruime accommodatie Automatische entree Entree met video systeem

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Golden Mile € 6.870.000,-

Prijs € 6.870.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Golden Mile € 6.750.000,-

Prijs € 6.750.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x