Te koop Appartement Costa Del Sol East Estepona € 470.000,-

East Estepona

Vanaf € 470.000,-

BESCHRIJVING

Nieuwe moderne appartementen te koop in Estepona. Exclusieve en moderne residentie van 60 appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers met uitzonderlijke afwerkingen. Dit wooncomplex, met strakke, organische lijnen die perfect opgaan in de natuurlijke omgeving, heeft gemeenschappelijke ruimtes waar aan elk detail is gedacht, waaronder een zwembad, een spa, een fitnessruimte, kleedkamers en zelfs een coworking-ruimte en gemeenschappelijke ruimtes. keuken. Dit wooncomplex heeft een beveiligingssysteem en installatie van videobewakingscamera's, evenals een systeem voor nummerplaatherkenning bij de toegang tot de garages. Alle woningen zijn ruim en licht, met open ruimtes en grote ramen die zijn ontworpen om het natuurlijke licht te maximaliseren en te profiteren van het prachtige uitzicht. De verdeling van elke kamer is bestudeerd om de ruimte optimaal te benutten en een comfortabele en praktische sfeer te creëren. Het complex is gelegen aan de New Golden Mile, tussen Puerto Banús en Estepona, in een van de meest gewilde gebieden van dit moment. Het project wordt omgeven door enkele van de meest exclusieve golfbanen aan de Costa del Sol, op slechts een paar minuten van het strand. Er zijn nog maar een paar eenheden over.

Responsive image
65m²
Responsive image
3
Responsive image
3
Responsive image
yes
Responsive image
65m²
Responsive image
3
Responsive image
3
Responsive image
yes

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3

Woonoppervlak: 65m²

Leefruimte: 155m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: yes

Lift: no

Bouwjaar: 2025

Verdieping: Ja

GEBIED
Airconditioning Warm/Koud Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Dubbele beglazing Gemeenschappelijke tuin Gemeenschappelijk zwembad Common areas Afgesloten complex Automatic garage door Garage Bergruimte Moderne stijl Eigentijdse stijl Entree met video systeem Vlakbij voorzieningen Vlak bij openbaar vervoer Gelegen nabij golfterrein 5-10 minuten van golfbaan Op loopafstand van strand Op loopafstand van winkels Op loopafstand van restaurants Video camera´s 24 uur bewaking Wasserij Spa Gemeenschappelijk gymlokaal

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Estepona € 470.000,-

Prijs € 470.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Estepona Playa € 399.000,-

Prijs € 399.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Estepona € 459.000,-

Prijs € 459.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Estepona € 503.000,-

Prijs € 503.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x