Te koop Villa Costa Del Sol East Estepona € 1.590.000,-

East Estepona

Vanaf € 1.590.000,-

BESCHRIJVING

Moderne eerstelijns golfvilla te koop in Estepona East. Met luxe kwaliteiten en uitzonderlijke afwerkingen is de villa gelegen in een bevoorrechte omgeving dicht bij alle voorzieningen aan de oostkant van Estepona. De villa's bestaan uit een begane grond, een bovenverdieping en een lichte en leefbare kelder met een grote bioscoopzaal, een fitnessruimte, een sauna en een spa met toegang tot een Japanse patio met een zwembad met waterval om te zwemmen en af te koelen. De villa's bestaan voornamelijk uit 4 slaapkamers en 5 badkamers. 2 slaapkamers met badkamer ensuite op de bovenverdieping, 1 slaapkamer met badkamer op de begane grond en 1 slaapkamer met badkamer in het souterrain. De open en open ruimtes en grote ramen van vloer tot plafond met een minimalistisch ontwerp zorgen ervoor dat het huis de hele dag door met licht wordt overspoeld, waardoor het gevoel ontstaat dat de natuur uw huis binnenkomt als onderdeel ervan. Ze zijn ontworpen met details die het verschil maken. Het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren of het natuurlijke licht dat in elk van de kamers overheerst, hebben een andere en warme moderne villa gecreëerd. De villa's bevinden zich in het exclusieve gebied, op een paar meter van het clubhuis met zijn voortreffelijke restaurant, tennis- en paddlebanen, spa, fitnessruimte, zwembad en golfbaan. Slechts een paar minuten met de auto kunnen we vinden: Puerto Banús, Estepona of Benahavís. In de omgeving zijn er de beste internationale scholen, restaurants en op 1 km van de stranden van Puro Beach of Salduna. Malaga luchthaven slechts 30 minuten. LAATSTE EENHEID!

Responsive image
475m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes
Responsive image
475m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes

Slaapkamers: 4

Badkamers: 4

Woonoppervlak: 475m²

Leefruimte: 368m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2024

Verdieping: Ja

GEBIED
Pas gebouwd Nieuwe badkamers Moderne stijl Eigentijdse stijl 5-10 minuten van golfbaan Gelegen nabij golfterrein Direct aan golfbaan Luxe accessoires Dubbele beglazing Airconditioning Warm/Koud Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Automatic garage door Entree met video systeem Speelzaal Home cinema Zwembad

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Fuengirola € 1.500.000,-

Prijs € 1.500.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol La Duquesa € 1.650.000,-

Prijs € 1.650.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Mijas Costa € 1.495.000,-

Prijs € 1.495.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Mijas Costa € 1.490.000,-

Prijs € 1.490.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x