Te koop Villa Costa Del Sol Nueva Andalucía € 6.495.000,-

Nueva Andalucía

Vanaf € 6.495.000,-

BESCHRIJVING

Nieuw modern frontline golfvillaproject te koop in Marbella Golf Valley. Deze uitstekend ontworpen villa met zijn eerstelijnsgolfpositie draait helemaal om entertainment, uitzicht en golf. Wanneer u deze prachtige villa binnenstapt, wordt u verwelkomd door een moderne en strakke leefruimte met een mooie designkeuken in open verbinding met de eet- en woonkamer. Door de grote glazen deuren van vloer tot plafond krijgt u een geweldig uitzicht over de golfbaan van Los Naranjos. Verder zijn er op dit niveau 4 slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer en een eigen terras. De hoofdslaapkamer van bijna 40 m2 is voorzien van een inloopkast en een open designbadkamer om dat luxe suitegevoel te creëren. Het zwembad en terras liggen op het zuiden met een mooi uitzicht over de golfbaan en de hele dag zon. Hier is ook een carport met golfbuggy met directe toegang tot de golfbaan. Het dakterras is de droom van elke entertainer. Hier vindt u de buitenkeuken, zit- en eetgedeeltes, een buitenbioscoop en een DROP-spa. Ze bieden allemaal een fantastisch uitzicht over de golfbaan en de vallei. In de kelder is er een fitnessruimte, een thuiskantoor en een wasserette. De bouw van dit moderne villaproject is gestart en zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 klaar zijn.

Responsive image
960m²
Responsive image
4
Responsive image
5
Responsive image
yes
Responsive image
960m²
Responsive image
4
Responsive image
5
Responsive image
yes

Slaapkamers: 4

Badkamers: 5

Woonoppervlak: 960m²

Leefruimte: 685m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2024

Verdieping: Ja

GEBIED
Direct aan golfbaan Vrijstaande villa Moderne stijl Eigentijdse stijl Airconditioning Warm/Koud Pas gebouwd Nieuwe badkamers Dubbele beglazing Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Gymnastieklokaal In aanbouw Gelegen nabij golfterrein Automatische entree Entree met video systeem Automatic garage door Zitkamer met open haard Kantoor

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Benahavís € 6.500.000,-

Prijs € 6.500.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x