Te koop Villa Costa Del Sol Benahavís € 7.500.000,-

Benahavís

Vanaf € 7.500.000,-

BESCHRIJVING

Nieuwe luxe Spaanse villa te koop in een omheind complex in Benahavis. Dit prachtige landgoed is gelegen op een luxueus perceel binnen de exclusieve gated community in Benahavis. Met een elegant interieur is dit prachtige herenhuis een eerbetoon aan de traditionele Spaanse haciënda's, maar heeft het een luxe, eigentijdse twist gekregen. Deze luxe Spaanse villa biedt een adembenemend uitzicht op zee vanaf elk niveau van het pand. De indrukwekkende entreegevel is versierd met houten panelen, natuurstenen muren en planten, waardoor een schilderachtige eerste indruk ontstaat. Binnen beschikt de villa over een imposante bouwgrootte die de woonruimtes en het natuurlijke licht optimaliseert, waardoor een lichte en ruime sfeer ontstaat. Enkele van de kenmerken van dit prachtige huis zijn een tv-kamer, wijnkelder, bar, volledig ingerichte fitnessruimte, volledig ingerichte spa met sauna, jacuzzi en massageruimte en zelfs een prachtige pokerkamer... De buitenruimtes zijn even indrukwekkend en bieden een scala aan ruimtes om buiten te dineren, loungen, zonnebaden en meer, allemaal gecentreerd rond een prachtig overloopzwembad. Met zijn benijdenswaardige locatie, adembenemende uitzichten en idyllische omgeving zal deze accommodatie zeker indruk maken.

Responsive image
1207m²
Responsive image
5
Responsive image
5
Responsive image
yes
Responsive image
1207m²
Responsive image
5
Responsive image
5
Responsive image
yes

Slaapkamers: 5

Badkamers: 5

Woonoppervlak: 1207m²

Leefruimte: 668m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: no

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2024

Verdieping: Ja

GEBIED
Dubbele beglazing Volledig ingerichte keuken Luxe keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Sauna Gymnastieklokaal Massage salon Jacuzzi Zwembad Volledige vloerverwarming Uitzicht op zee Afgesloten complex Garage Automatic garage door Makkelijk te onderhouden tuine Met vele extra´s Smaakvol ingericht Luxe accessoires Vrijstaande villa Ruime accommodatie Vaste barbecue Barbecue ruimte Bar Home cinema Speelzaal

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x