Te koop Villa Costa Del Sol Golden Mile € 14.500.000,-

Golden Mile

Vanaf € 14.500.000,-

BESCHRIJVING

UITZONDERLIJK LANDGOED MET PANORAMISCH UITZICHT OP ZEE IN DE BEVERLY HILLS VAN MARBELLA. Gelegen in de exclusieve wijk, die 24 uur per dag een levensstijl van exclusiviteit en veiligheid garandeert. De ligging van de villa op de berghelling biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. De villa is gebouwd op een ruim perceel van 1.531㎡ dat een afgelegen en privéomgeving biedt. Het pand is uitgerust met luxe voorzieningen en voorzieningen, zoals een binnenzwembad, een sauna en een homegym voor degenen die waarde hechten aan fitness en wellness. De balans tussen neutrale tinten waarmee de villa is versierd, creëert een rustgevende en uitnodigende sfeer. De houten vloeren versterken de schoonheid van de villa en geven deze een vleugje elegantie, als aanvulling op het verfijnde interieurontwerp. De buitenruimtes zijn ontworpen om te waarderen wat Marbella te bieden heeft, waaronder een prachtig verzorgde tuin en royale buitenterrassen, perfect voor entertainment het hele jaar door. Vanuit de tuin kunt u genieten van het uitzicht op La Concha, en vanaf de bovenste verdieping van het pand kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee. U MOET EEN PRIVÉ BEZICHTIGING ORGANISEREN OM PERSOONLIJK TE GENIETEN VAN DE LANGE LIJST VAN EXCLUSIEVE FUNCTIES DIE WORDEN GEBRUIKT OM DIT GEWELDIGE EIGENDOM TE BOUWEN!

Responsive image
1531m²
Responsive image
6
Responsive image
7
Responsive image
yes
Responsive image
1531m²
Responsive image
6
Responsive image
7
Responsive image
yes

Slaapkamers: 6

Badkamers: 7

Woonoppervlak: 1531m²

Leefruimte: 910m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: no

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
Exclusief project Uitstekende conditie Volledig ingerichte keuken Luxe keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Moderne stijl Smaakvol ingericht Binnenbad Verwarmd binnenbad Jacuzzi Sauna Barbecue ruimte Vaste barbecue Zwembad Gymnastieklokaal Smart Home Home cinema Ideaal voor familie Afgesloten complex Constructie van hoog niveau Hoge plafonds Veiligheidssysteem 24 uur bewaking Overdekt terras Garage Automatic garage door Bar TV kamer Open haard Wijnkelder Wine Racks Grote kamer met open haard Verschillende terrassen Draadloze internetverbinding Elektrische jaloezieën Entree met video systeem Video camera´s Eetzaal Zitkamer met eethoek

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Golden Mile € 14.400.000,-

Prijs € 14.400.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x