Te koop Villa Costa Del Sol Nueva Andalucía € 8.975.000,-

Nueva Andalucía

Vanaf € 8.975.000,-

BESCHRIJVING

Prachtige gloednieuwe villa te koop in Nueva Andalucia, Zuid-Spanje. Uitzonderlijk klassiek landgoed gelegen in de prestigieuze enclave La Cerquilla, Marbella. Deze prachtige villa combineert naadloos de Franse provinciale charme met moderne voorzieningen en belooft een levensstijl van ongeëvenaarde elegantie en verfijning. Perfect gepositioneerd in het hart van de felbegeerde Golf Valley, op slechts enkele minuten afstand van elite internationale scholen, sportfaciliteiten van wereldklasse en de beroemde jachthaven van Puerto Banus, met tal van chique boetieks, die een leven vol gemak en verwennerij garanderen, binnen handbereik. Stap in een wereld van rust en verfijning terwijl je het hemelse terrein van dit prachtige huis betreedt. De villa is ontworpen als een persoonlijke oase en is gecentreerd rond een pittoreske binnenplaats versierd met geurige olijfbomen en lavendel, die voldoende buitenruimte biedt en een sprankelend zwembad voor luie zomerdagen. Voorbij de indrukwekkende entree ligt een toevluchtsoord van rust en weelde, met hoge plafonds en grote ramen die het interieur overspoelen met natuurlijk licht. De belangrijkste woonruimtes bieden een panoramisch uitzicht op de weelderige tuinen en de centrale binnenplaats, terwijl de goed uitgeruste keuken zich uitstrekt tot een zitgedeelte buiten en een barbecuezone, perfect om buiten te dineren. Deze luxe villa is verdeeld over drie niveaus en beschikt over zes zorgvuldig ingerichte slaapkamers, waaronder een weelderige mastersuite, en een spectaculaire kelder met een chique bar, ultramoderne thuisbioscoop en een fitnessruimte met klimaatbeheersing. Ervaar het toppunt van luxe leven, waarbij elk detail zorgvuldig is ontworpen om uw levensstijl naar nieuwe hoogten te tillen.

Responsive image
2350m²
Responsive image
6
Responsive image
6
Responsive image
yes
Responsive image
2350m²
Responsive image
6
Responsive image
6
Responsive image
yes

Slaapkamers: 6

Badkamers: 6

Woonoppervlak: 2350m²

Leefruimte: 972m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2024

Verdieping: Ja

GEBIED
Gymnastieklokaal Bar Overdekt terras Verschillende terrassen Andalusisch patio Luxe accessoires Ruime accommodatie Automatic garage door Automatisch irrigatiesysteem Zwembad Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Luxe keuken Zitkamer met open haard Smart Home Volledige vloerverwarming Dubbele beglazing TV kamer Vrijstaande villa Airconditioning Warm/Koud Prestigieuze zone Goed gepresenteerd Smaakvol ingericht

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Benahavís € 8.950.000,-

Prijs € 8.950.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x