Te koop Villa Costa Del Sol Marbella West € 3.900.000,-

Marbella West

Vanaf € 3.900.000,-

BESCHRIJVING

Nieuwe luxe moderne villa's aan het strand te koop in Marbella West. Deze uitstekende moderne grote villa wordt te koop aangeboden in een privégemeenschap in een prestigieus gebied aan de westkant van Marbella. Omringd door weelderig groen en vergelijkbare luxe eigendommen, biedt de grote villa van 515 m2 plus 210 m2 terras een elegant en milieuvriendelijk eigentijds ontwerp. Het spectaculaire huis is in volledige harmonie met zijn omgeving en biedt een modieus modern ontwerp met prachtige elementen, innovatieve technologie en materialen van topkwaliteit. Het is zorgvuldig ontworpen en zal beschikken over grote en luchtige woonkamers, chique badkamers, een open, volledig ingerichte, strakke keuken, ruime eet- en amusementsruimtes, een grote kelderruimte waar u een scala aan extra faciliteiten kunt installeren, zoals een fitnessruimte en een sauna. een tv-lounge, een bar en een wijnkelder, enz., afhankelijk van uw behoeften. De interieurtrend in Scandinavische stijl, een weerspiegeling van het minimalisme, probeert vormen en kleuren terug te brengen tot hun eenvoudigste vormen, om heldere en elegante ruimtes te creëren. Het kleurenpalet in dit pand bestaat uit lichte en zachte natuurlijke tinten, zoals koude en warme grijstinten verzacht door nude- en houttinten. De kamers komen moeiteloos uit op de uitgestrekte buitenwoonruimte en een privétuin met groene gazons, volwassen palmen en een imposant zwembad. De binnen-buitenruimte is ideaal om de glorieuze mediterrane levensstijl te bieden en te genieten van het klimaat, dat als het beste van continentaal Europa wordt beschouwd. Het perfect uitgeruste, milieuvriendelijke en energiezuinige pand komt te koop in een gloednieuwe villa, voorzien van alle gemakken die u mag verwachten. Het zal voldoen aan de hoogste eisen voor een exclusieve levensstijl en de bewoners zullen genieten van een unieke woonervaring in het prachtige Marbella! De badplaats maakt deel uit van het verfijnde Marbella en is erin geslaagd zijn traditionele charme te combineren met moderne voorzieningen. Het beschikt over het populaire stadscentrum, de Paseo en Boulevard aan het strand, en ligt vrijwel op slechts een paar minuten afstand van het legendarische Puerto Banus. Het villaproject speelt zich af in een van die gebieden die meer te bieden heeft dan direct op het eerste gezicht lijkt. Dit prachtige gebied is vol van karakter en een aantal ideale plekken om te wonen en gelukkig te zijn. Het gebied heeft een verrassend aantal hotels en luxe eigendommen in traditionele of moderne/hedendaagse stijl. Het is perfect gelegen ten opzichte van zowel de stad als het strand. De gemeenschap bloeit met cafés, winkels en restaurants, en er is een grote supermarkt in de buurt. Er zijn diverse uitstekende internationale scholen en golfbanen in de buurt.

Responsive image
1150m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes
Responsive image
1150m²
Responsive image
4
Responsive image
4
Responsive image
yes

Slaapkamers: 4

Badkamers: 4

Woonoppervlak: 1150m²

Leefruimte: 725m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2025

Verdieping: Ja

GEBIED
Airconditioning Warm/Koud Moderne stijl Eigentijdse stijl Luxe accessoires Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Pas gebouwd Automatic garage door Zwembad In aanbouw Vrijstaande villa Scholen in de nabijheid Vlakbij voorzieningen Vlak bij openbaar vervoer Op loopafstand van strand Dubbele beglazing Overdekt terras Verschillende terrassen

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Marbesa € 3.900.000,-

Prijs € 3.900.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Marbella East € 3.995.000,-

Prijs € 3.995.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x