Te koop Villa Costa Del Sol Nueva Andalucía € 4.500.000,-

Nueva Andalucía

Vanaf € 4.500.000,-

BESCHRIJVING

ONGELOOFLIJKE Villa met FRANSE PROVENÇAALS ARCHITECTUUR Te koop in NUEVA ANDALUCIA Marbella. Genesteld in de gewaardeerde wijk Nueva Andalucia, Marbella, is deze villa een bewijs van ongeëvenaarde luxe. Dit prachtige pand, met zijn klassieke architectuur die doet denken aan de Franse provinciale stijl, siert het hart van de Golfvallei, op slechts een steenworp afstand van de prestigieuze golfbaan Los Naranjos in Marbella. De villa bevindt zich op een toplocatie en vertegenwoordigt het toppunt van elegantie en verfijning. Als persoonlijke oase is het ontworpen rond een binnenplaats in Zuid-Franse stijl, versierd met olijfbomen en lavendel, wat een verfijnde resortsfeer oproept. Verzorgde tuinen, zitgedeeltes buiten en overdekte veranda's bieden voldoende ruimte voor vermaak, terwijl een groot zwembad uitnodigt tot verkoeling tijdens wazige zomerdagen. Binnen beschikt de luxe villa over hoge plafonds. De goed uitgeruste keuken, met hoogwaardige apparatuur en voldoende opbergruimte, breidt zich naadloos uit naar een zitgedeelte buiten en een barbecueruimte, en biedt veelzijdige culinaire opties. Deze villa beslaat drie niveaus en bestaat uit vijf slaapkamers, elk versierd met neutrale tinten en hoogwaardige esthetiek. De master suite, die zich op de eerste verdieping bevindt, is een meesterwerk van weelderig meubilair, een ingewikkeld interieurontwerp en hoogwaardig timmerwerk. De overige slaapkamers, strategisch verdeeld over de begane grond en het souterrain, bieden een adembenemend uitzicht op de zorgvuldig aangelegde tuin. De kelder van deze villa is een spektakel van entertainment en luxe wonen. Een ruime recreatieruimte beschikt over een chique bar, een thuisbioscoop met een ultramodern geluidssysteem en een fitnessruimte met klimaatbeheersing, waardoor de gelukkige bewoners optimaal kunnen genieten. Zeer goed geprijsde NIEUWE villa te koop in Nueva Andalucia... Mis deze kans niet!

Responsive image
1164m²
Responsive image
4
Responsive image
6
Responsive image
yes
Responsive image
1164m²
Responsive image
4
Responsive image
6
Responsive image
yes

Slaapkamers: 4

Badkamers: 6

Woonoppervlak: 1164m²

Leefruimte: 595m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
Airconditioning Warm/Koud Automatic garage door Kelder Aantrekkelijke woning Gelegen nabij golfterrein Scholen in de nabijheid Tennisbanen dichtbij Dubbele beglazing Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Met vele extra´s Complete badkamer Light fittings Luxe accessoires Moderne stijl Pas gebouwd Nieuwe badkamers Sauna Zwembad Smaakvol ingericht Houten vloer Houten ramen Overdekt terras Verschillende terrassen Uitzicht op zee

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol New Golden Mile € 4.500.000,-

Prijs € 4.500.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Nueva Andalucía € 4.495.000,-

Prijs € 4.495.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x